Cornel Cernoschi vrea sa fie presedinte

Cornel Cernoschi este presedintele partidului Uniunea Persoanelor care nu voteaza din Romania. ‘Eu trebuia sa fiu presedintele Romaniei. Este simplu. Daca la referendumul din 19 mai, 60% din persoane nu au votat si eu sunt cel care, oficial, reprezinta persoanele care nu voteaza, rezulta ca eu trebuia sa fiu presedintele Romaniei’, a spus Cernoschi. El s-a mutat in Bucuresti pentru ca aici e mai aproape de ‘probleme’. ‘Sunt si presedintele mondial al persoanelor care nu voteaza. Sunt, pentru ca nu are cine sa ma recunoasca, daca nu mai e nimeni’, a concluzionat Cernoschi.Cornel Cernoschi a dat in judecata cele mai importante institutii ale statului, inclusiv Presedintia Romaniei, cerand magistratilor sa-i recunoasca dreptul de proprietate asupra provinciei istorice Moldova.
Cornel Cernoschi se foloseste de fraza atribuita lui Stefan cel Mare: ‘Moldova n-a fost a mea si nu e a voastra, ci a urmasilor nostri s-a urmasilor urmasilor nostri’.
In concluzie,eu Lady Roxy,de bunavoie si ´nesiluita´ de nimeni il cer pa acest brav razes de sot,poate cine stie,ajunge presedindele Romaniei.Asa voi fi Prima Doamna a tarii,adica Lady Roxy.Na!Hai,pa!

Advertisements

2 thoughts on “Cornel Cernoschi vrea sa fie presedinte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s